27.1.2005 – Μ. Λιάπης: ”Για μας δεν υπάρχει πολιτικό κόστος. Πρέπει να υπηρετήσουμε τον πολίτη”

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Με το Δημήτρη Μαρούλη

«Ξεκινάμε μια συζήτηση για το νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Θεσσαλονίκης, για να μπορέσει ο κάτοικος αυτής της πόλης να μετακινείται ευκολότερα, γρηγορότερα, φθηνότερα. Να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής του διότι, σε κάθε περίπτωση, για εμάς τα θέματα της καθημερινότητας είναι πρώτης προτεραιότητας», δήλωσε μετά τη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος αναγνώρισε ότι η Θεσσαλονίκη υστερεί σε υποδομές και σε μεγάλα έργα.

Ο κ. Λιάπης υποσχέθηκε ότι στο τέλος Φεβρουαρίου θα εξαγγείλει τα οριστικά μέτρα για το νέο συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης «για να αποσυμφορηθεί η πόλη από το βαρύ κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει» καθώς, όπως τόνισε «υπάρχει πολιτική βούληση για δυναμική παρέμβαση».

«Πρέπει επίσης να σας δηλώσω ότι για μας δεν υπάρχει πολιτικό κόστος. Θα αντισταθούμε σε όλες εκείνες τις ομάδες που θέλουν να μας βάλουν εμπόδια. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να υπηρετήσουμε τον πολίτη», κατέληξε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *