Ρότζερ Γουότερς (Pink Floyd) εναντίον Ρίτσαρντ Μπράνσον για το Venezuela Live Aid

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ο συνιδρυτής των Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς κατέκρινε με τον εντονότερο τρόπο την επικείμενη συναυλία για τη συγκέντρωση πόρων με σκοπό την προώθηση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Βενεζουέλα, χαρακτηρίζοντάς την απόπειρα των ΗΠΑ να αμαυρώσουν την εικόνα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της χώρας.

Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον στηρίζει τη συναυλία Venezuela Live Aid που θα δοθεί την Παρασκευή στην πόλη Κουκούτα της Κολομβίας, πάνω στα σύνορα των δύο χωρών. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 100 εκατομμύρια δολάρια για τρόφιμα και φάρμακα για τους Βενεζουελάνους που αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις.

Οι τραγουδιστές Αλεχάντρο Σανς, Νάτσο, Λουίς Φόνσι και Μαλούμα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα εμφανιστούν σε αυτή τη συναυλία. Ο Μανού Τσάο όμως, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί, διέψευσε ότι σκοπεύει να τραγουδήσει στην εκδήλωση που παραπέμπει στην παγκοσμίου βεληνεκούς Live Aid που είχε οργανώσει το 1985 ο Μπομπ Γκέλντοφ για να συγκεντρώσει χρήματα για την Αιθιοπία.

“Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ανθρωπιστική βοήθεια” τόνισε ο 75χρονος Γουότερς σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. “Έχει σχέση με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον… που υιοθέτησε αυτό που λένε οι ΗΠΑ ότι «αποφασίσαμε να καταλάβουμε τη Βενεζουέλα, για κάποιους λόγους», πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *