Εδώ έχει πει κλέφτες τους ψηφοφόρους της ΝΔ, στον Τσίπρα θα σταματούσε;

του Βασίλη Κουφόπουλου

«Όποιος από δω και μπρος στις επόμενες εκλογές, ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ είτε Νέα δημοκρατία, με την ψήφο του νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος. Κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί να πηγαίνει πλέον στην κάλπη, υποκρινόμενος ότι δεν ξέρει ότι τα κόμματα αυτά τα δύο είναι και κλέφτες και ψεύτες».

 

Η δήλωση αυτή ανήκει στον Άδ. Γεωργιάδη, την εποχή που ήταν στο ΛΑΟΣ. Δεν σοκάρει ο τρόπος που σήμερα επιτίθεται στον Πρωθυπουργό, επικαλούμενος την αστική δημοκρατία, την Αθηναϊκή Δημοκρατία και πάει λέγοντας. Αφού δεν είχαν πρόβλημα στη ΝΔ να του αναθέσουν το αξίωμα του αντιπροέδρου, τότε, θα στεναχωρηθούμε εμείς; Πρώτος πάτησε στο βούρκο ο κ. Γεωργιάδης

Το δυστύχημα είναι πως στο σχέδιο αντιμετώπισης με επιθετικό τρόπο την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis, εμπλέκει την υπόθεση θανάτου, ενός μικρού παιδιού, ισχυριζόμενος πως υπάρχουν ευθύνες ξαδέρφης νοσηλεύτριας του υποιυργείου Υγείας Παύλου Πολάκη.

Είναι ντροπή και αίσχος να παίζει κάποιος με τον πόνο των γονέων. Οι αρμόδιες αρχές, οφείλουν να αντέξουν στις πιέσεις και να ελέγξουν την υπόθεση, ανεξαρτήτως των λεγομένων του κ. Γεωργιάδη. Ο τελευταίος έχει αποδείξει πως μπροστά στο πάθος για εξουσία με στόχο την επικράτηση των βαθιά διχαστικών ιδεών, μπορεί να πει τα πάντα.

Γι’΄αυτό και η ερωτήση, αλλά και η απάντηση είναι:

-Ποιος ισχυρίστηκε πως “τα παίρνει ο πρωθυπουργός”;

-Ο Άδωνις! Καλά πάμε παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *