Ευ. Τσακαλώτος: «Κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον…»

 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
Με τον Δημήτρη Μαρούλη

 

16/03/2017

 

Τις προτιμήσεις του στο γυναικείο φύλο δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας – εκτάκτως – στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου, προβαίνοντας σε μικρής διάρκειας ενημέρωση στους βουλευτές – μέλη της Επιτροπής, αναφέρθηκε στην πορεία για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, τονίζοντας πως «στόχος είναι να κλείσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε για να πάμε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου με ελάχιστα ζητήματα ανοικτά».

Ο κύριος Τσακαλώτος υπογράμμισε μάλιστα πως «πολύ πιθανόν είναι να γίνει μια πρώτη συζήτηση, αυτή τη φορά για όλο το πακέτο, δηλαδή, μεταρρυθμίσεις μετά από το πρόγραμμα, καλά, κακά μέτρα, πλεονάσματα, μεσοπρόθεσμο πακέτο για το χρέος, για να μπορούμε να έχουμε κάποια οριστική συμφωνία για όλα τα θέματα, στο Eurogroup στις 7 Απριλίου», εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως «αυτό θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο. Αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είναι ένας εφικτός στόχος».

Αφορμή πάντως για την αποκάλυψη του κ. Τσακαλώτου, στάθηκε η επίμονη αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Σταμάτη στην επιθυμία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, να καθοριστεί πλεόνασμα-στόχος 2% και όχι 3,5%: «Και εγώ, έχω κάνει σημαία, ότι θέλω να βγω με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά δεν είναι δυνατόν….Όντως, ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει να είναι τα πλεονάσματα 2% όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Δε λέει κάτι αυτό. Να με συμπαθάτε. Κι εγώ θέλω πάρα πολλά πράγματα στη ζωή, αλλά….Κι εγώ θέλω να βγω με τη Σκάρλετ….», απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, προκαλώντας το γέλιο των μελών της Επιτροπής.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο οποίος ενημέρωσε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια «χώρισε και είναι ελεύθερη» πλέον για ραντεβού, ενώ, παράλληλα, δείχνοντας το κινητό τηλέφωνό του, ισχυρίστηκε πως έχει στις επαφές του τον αριθμό της Αμερικανίδας σταρ, προσπαθώντας έτσι -χάριν αστεϊσμού- να αναπτερώσει το ηθικό και να δώσει ελπίδες στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *